reede, 16. juuli 2010

ZEN

Pokkeris on su vastaseks inimene (välistades botid muidugi ;) ). Inimene koos oma tarkuste ja nõrkustega. Sinu töö pokkerimängijana on neid ära kasutada. Aru saada, kuidas ta mõtleb. Kas ta on mingi suvaline teetööline, kes õhtuti "lisa teenib" või matemaatika doktorant, kelle pea ragistab pidevalt nagu pentium. Kas ta jälgib sind või teeb automaatseid liigutusi? Sinu töö on teda pidevalt hirmutada ja proovile panna. Kas ta vigurdab? Kas ta checkraiseb? Kas ta limpraiseb? Lükka nuppe, kui tajud nõrkust. Aga taju samas ka enda piire.

1 kommentaar:

Oss ütles ...

Mõtlesin kaua, mis teeb "heast" mängijast "hea" mängija. Kriteeriumiteks võtsin selle, et kui sa võidad köögimänge, oled väga võitev mängija "õuekatel" ja meie ainukeses seaduslikus kasiinos.

Kahjuks ma ei tunne mänge. Hi-lo ja igasugu lowballid on friikidele, stud vanaisadele. dot.net agressiivsus NLHs on see, mis paneb kõik mängima just seda mängu. Ojaa, see on lihtne ning 2 minutiga oskad, ent (ei mäleta, kas ent ees koma käis) 2 aastat lugemist, kulub õppimiseks. Ja see dot.net määrab mängu.

KESKENDU ÜHELE mängule. Midaiganes arvamusliidrid väidavad ja kuiiganes huvitav on mingi Irish-Lowball-Xtra-Crazy-Pinapple mäng , siis Eesti ainukeses tunnustatud kasiinos võidavad kõik, kel prillid ees ja tõstavad.

EHK SIIS õpi NLH ära. Mindset on litsidele, enesekontroll mängijatele. Vaata nende pakkumismustrit - see on lihtsam kui hansapanga paroolikaardi esimene number (mis, on parooliks väidevalt 20% kasutajatest!). Otumaride võitmiseks ei tohi olla "Punisher", vaid mõnus "Behmo". Mees, kes iga buttoni peal paneb 10x BB juurde või über-aggressiivne pimedakaitja. A flopiga keevitaja, härra mängin alati middle-pair jne. Suht Karu-Aabits on see.

Ja siis on PLO, vaid selleks, et raha teha. Seda ei oska keegi. Ka need, kes väidavad, et oskavad või on nn. "poolprofid". KAMOON, lugege uuesti Dan Harringntoni või minge backgammomi peale üle. Mulle meeldib öelda: õnn on piiratud. Idikad!

Postita kommentaar